Punct Calif a ajuns şi la Mega Mall, inaugurat pe 30 mai

0
2865

Chiar dacă a venit vara şi sunteţi tentaţi mai mult de terase şi festivaluri, e o idee şi o vizita la mall, de dragul aerului condiţionat şi al brandurilor fashion de acolo. Punct Calif e pe trend şi a deschis o locaţie nouă la Mega Mall. Ce detalii avem găsiţi mai jos.

În primul rând am fost printre primii care au gustat mâncarea de la Punct Calif luna trecută, odată cu inaugurarea din Auchan Titan. Este un brand nou, o a treia încercare de ramificare Calif, după brandul de bază şi Condimental. Standul merge pe aceeaşi tematică punk-rock, pe bază de grilă metalică, ca într-un film cu Mad Max şi Thunderdome, plus o zonă de lounge cu fundal psihedelic.

Parcă zona e ceva mai îngustă decât cea din Auchan, sau cel puţin aşa pare din cauza fotografiei oficiale. Preparatele sunt aceleaşi Zed Kebab super accesibil, la doar 6.99 lei, cu pui şi legume, sau Dil Kebab (15.99 lei cu vita), care aduce pe lângă vită sau pui şi nişte brânză. Există şi falafel şi El Clasico, shaorma clasică. Sosurile cu auto servire sunt la posturi, aveţi şi meniuri cu cartofi şi sucuri.

Mega Mall pare să fie o destinaţie în extindere, pentru că în ultimul an au primit o grămadă de restaurante noi, în frunte cu Sbarro, Taco Bell şi acum şi Calif. Aşteptăm un debut şi în Park Lake.

Sursa foto