Fondatorul Gioelia Cremeria va deschide un nou restaurant: Oliveto by Caelia

0
1947

Personal consider că gelateria Gioelia Cremeria, fosta Emilia este un reper pe piaţa locală când vine vorba de îngheţată. Acum aflăm că Alexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria îşi extinde portofoliul de business în domeniul HoReCa, odată cu deschiderea restaurantului Oliveto by Caelia. Acesta va fi inaugurat în a doua parte a lui martie.

Emilia Cremeria se rebranduia în Gioelia Cremeria Italiană şi îşi stabilea sediul central în România în noiembrie 2019. Ulterior continua extinderea sa cu o locaţie în AFI Braşov, mall inaugurat de altfel în 2020. Gioelia Cremeria se remarcă prin faptul că oferă clienţilor îngheţată artizanală de calitate, din cele mai bune ingrediente. Au şi cannoli şi prăjituri pe bază de îngheţată în ofertă. Acu e momentul pentru pasul următor, iar Alexandru Sautner, fondatorul Gioelia va deschide un restaurant.

Oliveto by Caelia are specific italian, pune la dispoziţie 70 de locuri la interior şi 50 de locuri la exterior. Localul se doreşte a fi o destinaţie gastronomică în Capitala României şi ni se promit preparate mediteraneene autentice. Vom resimţi gusturi aosciate Greciei şi Italiei, iar ingredientele vor fi aduse din Grecia, Italia şi America. Oliveto va fi o extensie a lui Caelia Beach, restaurant aflat aproape de Marea Neagră, la Mamaia.

Investiţia necesară a fost de peste 300.000 de euro. Dacă ne luăm după profilul localului de la malul mării, vom avea concerte de jazz, un design tip lounge, relaxat şi elegant, multe preparate pe bază de fructe de mare. Vom găsi salate light, măsline, legume proaspete, pizza la cuptor cu lemne, paste şi evident prăjituri realizate cu experienţa de la Gioelia.

Sursa foto