OFERTA ZILEI: Cuptorul incorporabil Electrolux EOE7C31V primește o extra reducere de 15% la Flanco!

0
933
Electrolux EOE7C31V

După ce zilele trecute v-am recomandat un blender retro, astăzi revenim în bucătărie cu o ofertă foarte bună descoperită pe Flanco.ro. Așa cum ați aflat încă din titlul postării de față, este vorba despre cuptorul incorporabil Electrolux EOE7C31V care se bucură de o extra reducere de 15%. Este inclus în campania promo Masterchef-ul de Acasă organizată de Flanco și din rândurile următoare aflați totul despre acest dispozitiv.

În primul rând, acesta este un cuptor cu alimentare electrică ce oferă un volum total de 72 de litri. Are control digital, display LCD și un design modern care se va potrivi de minune în orice bucătărie. Vine cu funcții variate printre care și curățarea catalitică, convenție aer și grill.

Electrolux EOE7C31V

Are ventilator, iluminare interioară și programe de încălzire inferioară și încălzire rapidă. De asemenea, acest model Electrolux EOE7C31V aduce funcție de menținere la cald pentru preparate, cât și funcție de decongelare pentru gătire rapidă. Are sistem de coacere pe 3 nivele, iar dacă pizza este preferata ta, află că acest cuptor are și un program special pentru acest fel de mâncare.

Electrolux EOE7C31V

Lista de specificații nu se oprește aici pentru că mai avem și sondă alimente, indicator căldură reziduală. Apare și un mod demo și funcția oprire automată. Avem și rețete integrate aici, iar pentru protecție avem un sistem de blocare acces copii. Cuptorul dispune de 2 tăvi, ghidaje telescopice și face parte din clasa de eficiență energetică A+. Consumul de energie ajunge la 0.93 kw/h.

Electrolux EOE7C31V

Cât despre dimensiuni, acesta are o greutate de 32 kg și măsoară 59.4 x 59.6 x 56.9 cm. Vă reamintesc și soluția de curățare catalitică menită să ne scape de acumulările de grăsime și resturi alimentare. Procesul de autocurățare pornește automat atunci când temperatura cuptorului ajunge la 250 de grade Celsius. Există și un sistem de gătire uniformă numit Even Cooking. Acesta distribuie căldura prin tot cuptorul fără a mai fi nevoie să întorci preparatul.

Preț Electrolux EOE7C31V

Până pe 31 decembrie 2021 vei putea înregistra acest cuptor (în termen de 60 de zile de la achiziție) pentru a prelungi garanția standard până la 5 ani. Flanco listează modelul Electrolux EOE7C31V la prețul de 2.099 lei și oferă codul promo „Chef15” pentru 15% extra reducere. Odată aplicat, prețul cuptorului scade la 1.786 lei. Este cel mai bun preț local, pe platforma compari.ro prețul minim fiind de 1.999 lei.

Poți cumpăra cuptorul Electrolux EOE7C31V de aici!