Food Truck Festival The Big One a început la Romexpo; 100 de food trucks sunt acolo!

0
3038

Sintagma de Street Food Festival şi Food Truck Festival a tot apărut la diferite evenimente în ultima vreme, dar un eveniment major este cel „Food Truck Festival The Big One”, care are loc în Bucureşti, la Romexpo în aceste zile. A început azi, pe 25 mai şi tine până luni, pe 28 mai. Ce puteţi degusta acolo aflaţi mai jos.

Judecând după lista de participanţi, acesta pare să fie cel mai mare eveniment de street food al primăverii. Peste 100 de food trucks sunt incluse, cu mâncare columbiană, grecească, indiană, burgeri, clătite, waffles şi mâncare japoneză. Lista e uriaşă, iar unele dintre truckuri le ştim de la alte evenimente de gen, altele au şansa să se afirme.

De spectacolul muzical se ocupă Vama, Byron, E.M.I.L., The Mono Jacks, Suie Paparude şi Golan. Evenimentul este kid friendly şi oferă intrare liberă pentru copiii cu vârsta până în 12 ani. Intrarea e liberă între orele 12:00 şi 14:00, iar abonamentul pe 4 zile costă 35 lei. Un bilet pe o zi este 17 lei. Dacă daţi o tură pe acolo vă recomand Arepas Colombianas, un soi de gyros/shaorma regândită, pe bază de lipie fără gluten, castraveţi, avocado şi o carne de pui fragedă.

Aveţi şi Burger Peter Lounge pentru unii dintre cei mai mari burgeri din Bucureşti, Drunken Squid pentru cea mai bună caracatiţă gustată de mine sau Bubble Waffle pentru cele mai trăznite (si imense) gofre. Nori Yakitori aduce şi nişa asiatică la viaţă, cu creveţi, tempura, calamari şi alte bunătăţi japoneze.