Mega Image Cobălcescu deschide Raionul de Peşte, cu fructe de mare proaspete

0
3569

Mega Image Cobălcescu, magazinul flagship al lanţului belgian de supermarketuri a inaugurat în această săptămână Raionul de Peşte. Este o zonă specială cu peşte proaspăt dedicată amatorilor de produse piscicole, dar nu unele locale, ci fructe de mare din Mediterana sau produse rare. Avem detalii mai jos.

Raionul de Peşte este un nume familiar, fiind de fapt un restaurant pe bază de fructe de mare localizat în Piaţa Dorobanţi, în Bucureşti. Ei nu sunt doar restaurant, ci şi magazin de peşte, cu produse ţinute în gheaţă, proaspete şi aduse în fiecare dimineaţă din Mediterana, Marea Egee sau Adriatică. Acelaşi principiu se aplică şi la Raionul de Peşte de la Mega Image Cobălcescu.

Acolo găsiţi preparate de peşte şi fructe de mare, cu produse livrate de 3 ori pe săptămână. Palamida din Grecia costă 36 de lei kilogramul şi găsiţi şi Dorada de Grecia sau Senegal la 182 lei kilogramul, respectiv 78 de lei. File-ul de ton costă 135 lei kilogramul, iar peştele Sarago ajunge la 137 de lei la mia de grame. Nu lipsesc nici chefalul, caracatiţa, creveţii şi langustinele.

Din ce am înţeles Mega Image ar putea implementa astfel de raioane de peşte şi la alte magazine ale sale.

Sursa foto