Freshful oferă transport gratuit utilizatorilor eMAG Genius din Bucureşti şi Ilfov

0
919

În această toamnă eMAG a lansat serviciul Freshful, care e un fel de hipermarket online, axat pe produse alimentare, livrate rapid acasă. Sunt folosite camionete cu răcire, care vor păstra alimentele la o temperatură optimă şi au fost puse la dispoziţie peste 18.000 de produse, inclusiv fructe, legume, carne, lactate, mezeluri. Ei bine marea noutate este că eMAG a inclus acum Freshful în pachetul de beneficii ale abonamentelor Genius.

Freshful va oferi transport gratuit membrilor eMAG Genius la comenzile care conţin produse în valoare de minim 200 de lei. Oferta este disponibilă între 13 decembrie 2021 şi 28 februarie 2022. Beneficiul este adresat celor peste 150.000 de membri eMAG Genius din Bucureşti şi Ilfov. Poţi să îţi planifici livrarea gratuită verificând intervalele eligibile din site.

„Utilizatorii eMag Genius vor să câștige timp, pun preț pe accesibilitate și încep să își dorească o diversitate de produse pe care să le primească acasă. De aceea Freshful le oferă, de azi, un coș complet de cumpărături alimentare livrate fără efort și fără costuri de transport. Ne dorim ca Freshful să devină alegerea principală a membrilor eMAG Genius când vine vorba de e-groceries”, a declarat Anca Leopea, Marketing Manager Freshful by eMAG.

Freshful este un brand românesc lansat online în 2021 şi oferă atât o versiune de platformă online, dar şi o aplicaţie pentru mobil. Remarc că la debut erau promovate 18.000 de produse în ofertă şi acum sunt 20.000. E vorba despre produse alimentare şi bunuri de larg consum de la parteneri şi producători locali. Un avantaj e faptul că poţi vedea disponibilitatea stocurilor în timp real.

Beneficiile eMAG Genius continua să se adune şi pe lângă livrările gratuite ale produselor de pe eMAG, discount-uri speciale şi gratuite la livrări Tazz acum avem şi gratuitate la Freshful, în anumite condiţii.