Glovo face livrări rapide din hypermarketurile Carrefour în 14 oraşe din România

0
623

Glovo a anunţat încheierea unui parteneriat strategic cu hypermarketurile Carrefour, permiţând clienţilor să comande din aplicaţie unele dintre cele 20.000 de produse aflate în oferta retailerului francez. În prima fază acest serviciu este disponibil pentru 15 magazine, inclusiv cel din Băneasa Shopping City din Bucureşti, dar şi două în Iaşi, unul Braşov şi unele din Târgovişte, Brăila, Focşani, Piatra Neamţ.

Practic, tot ce aveţi de făcut este să intraţi în secţiunea Supermarket a aplicaţiei Glovo, să alegeţi produsele dorite de la Carrefour, iar Glovo le va livra la adresa indicată în sub 60 de minute. Serviciul este activ în 14 oraşe din ţară, iar în aplicaţie găsiţi 20.000 de produse alimentare şi nealimentare, din 22 de categorii. E vorba despre legume şi fructe, dar şi produse de băcănie, băuturi, produse cosmetice şi de îngrijire, produse de curăţenie sau cele pentru animale de companie.

Carrefour promite că preţurile sunt aceleaşi ca în magazin şi că avem şi o selecţie de produse BIO. Printre ele se numără o gamă variată de produse de sezon, legume şi fructe proaspete, româneşti, mărci proprii, iar cei care vor să se delecteze cu un vin din zona WineSquare, o pot face tot prin comandă acasă.

În ultimele luni am văzut că Glovo a primit aportul Auchan Express, un „darkstore” care susţinerea livrările rapide. La început de an 2022 se producea şi marea mutare: aplicaţia Foodpanda se închidea şi se muta totul pe Glovo. Revenind la Carrefour, magazinul francez este disponibil internaţional în aplicaţia Glovo cu magazine multiformat, în ţări precum Spania, Italia, Polonia, Maroc, Georgia, Kenya, Tunisia, Armenia.