Gordon Ramsay a revenit pe National Geographic cu un nou sezon „Călător cu Gust”

1
1152

Încă o lună şi încă o emisiune culinară mult aşteptată. Gordon Ramsay, bucătarul cu gură spurcată pe Twitter, dar talent neîntrecut va călători din nou pe tot globul în noul sezon „Călător cu Gust”, care se vede pe National Geographic. Emisiunea a ajuns la sezonul 2 şi a debutat pe 23 august de la ora 21:00.

Chef-ul britanic ajunge de această dată în Tasmania, Africa de Sud, Indonezia, dar şi în tărâmul plin de voodoo şi crocodili din Louisiana. Acolo se simte puternic influenţa franceza asupra bucătăriei americane şi o să vedeţi foarte des preparate cu pui şi brânză împreună. Va mai ajunge şi în Norvegia, India şi Guyana. Nu este doar o emisiune culinară, ci şi de travel, iar Gordon se încumetă şi să escaladeze munţi, să înfrunte valuri înalte de 3 metri şi să înoate cu rechinii albi.

La fiecare oprire britanicul ia contact cu cei mai apreciaţi chefi locali şi învaţă mai multe despre deliciile locale. Va găti cu ei, va culege şi cumpăra ingrediente locale din cele mai şarmante pieţe şi va cunoaşte personaje inedite. Ca bonus, Gordon va crea o reţetă de la zero, simţindu-se inspirat de aventura respectivă. La final de episod Ramsay va intra în bucătărie alături de un bucătar celebru al zonei şi va găti pentru cei întâlniţi în călătorie.

Primul episod s-a desfăşurat în Tasmania, iar aici am putut vedea cum se pescuiesc homarii în apele pline de rechini. Între timp în pădure aşteptau şerpi veninoşi. Urmează explorarea Africii de Sud în episodul de pe 30 august de la ora 21:00. Seria este transmisă la nivel global, în 172 de ţări şi în 43 de limbi. Gordon este mai mult decât o personalitate şi un chef, el este şi un temerar şi un tip cu fizic puternic, participant la triatlonul Ironman.

Mai multe detalii despre emisiune aveţi aici.