Chefi la Cuţite revine cu sezonul 8; Află data când începe noul sezon

0
6164

Chef Sorin Bontea ne-a dezvăluit astăzi când va începe noul sezon al emisiunii „Chefi la Cuţite”. Show-ul culinar a ajuns la sezonul 8, care va debuta pe 7 septembrie, adică într-o zi de luni. Emisiunea va avea 3 ediţii pe săptămână: luni, marţi şi miercuri. Avem şi un teaser foto mai jos.

O vedem pe Gina Pistol cu o ţinută mai războinică decât până acum şi cei 3 chefi gata de dueluri aprinse. Vom avea degustări în orb, poate şi un cuţit de aur şi apoi se vor face echipele. Vor curge zeci, dacă nu sute de farfurii colorate pe bandă rulantă şi tensiunea îi va scoate peri albi lui Bontea şi îl va face pe Scărlătescu să îşi piardă cumpătul. A trecut ceva vreme de la ultimul sezon „Chefi la Cuţite”, sezonul 7 încheindu-se în decembrie 2019, cu victoria lui Alex Comerzan.

Tânărul de 31 de ani a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Pentru a ne alina dorul de emisiune, am avut o ediţie specială „Titani la Cuţite” în aprilie, la puţin timp după Paşte. A fost o emisiune cu 2 episoade, care a avut dublu rol: întâmpinarea lui Chef Sorin Bontea, victorios de la „Asia Express”, dar şi o competiţie culinară pentru cei mai mari chefi din România. Au concurat printre alţii Nicolai Tand, Antonio Passarelli, Floria Ivan, Maria Burlacu, Gabriela Pascaru şi Orlando Zaharia.

Sorin Bontea are până acum 3 ediţii câştigate din cele 7 sezoane, iar Chef Scărlătescu şi Dumitrescu doresc să îl ajungă din urmă. Chef Florin Dumitrescu nu a avut un concurent în finală în ultimele 2 sezoane şi vrea neapărat să recupereze ecartul. Dacă în sezonul 7 ne-a găsit Cheloo ca invitat special, suntem curioşi ce vedete ne mai aduce sezonul 8.