Hanul „Ana Lugojana” e la 9 km de Lugoj pe DN68A și am oprit pentru o porție de clătite!

0
1227

🍽 Ziua bună dragilor și bine v-am găsit la un nou vlog pe canal! Astăzi am avut puțină treabă în Lugoj și dacă tot sunt pe aici am zis să încerc celebrele clătite de la Hanul Ana Lugojana.

Hanul Ana Lugojana

Restaurantul îl găsiți la kilometrul 9 pe DN68A în drum spre Făget. Ajuns la locație parcă m-am întors puțin în timp, și mi-a adus aminte de clasica terasa a birturilor de la sat. În primă fază chiar am fost reticent, dar noroc cu PR-ul care m-a pus direct la masă.

Meniul era compus din mai multe minuturi, ciorbe, câteva preparate de mic dejun și câteva deserturi. După ce am inspectat puțin meniul am ales o porție de virșli și celebrele clătite Ana Lugojana, practic sunt niște clătite Bănățene.

Ulterior după ce am plasat comanda am avut surpriza ca porția de virșli să nu fie disponibilă, așa că am rămas doar cu porția de clătite. Desertul a venit într-un recipient fierbinte din luat, iar clătitele arătau genial.

Deasupra erau ornate frumos cu o spumă din ou gratinată bine, iar umplutura clătitelor era formată din brânză dulce și stafide. Combinația este una destul de cunoscută în această parte a țării și cu ea nu prea ai cum să dai greși.

Cel mai mult mi-a plăcut la aceste clătite brânza, care era una extrem de cremoasă care practic ți se topea în gură.

Servirea

Ospătărița a fost amabilă, ușor fără chef de viață, dar probabil era așa din cauză că am venit exact la deschidere. Desertul a ajuns destul de repede, deci n-am nimic de reproșat.

Concluzia

Per total desertul a fost exact ce trebuie și tot ce pot spune este că merită să-l încerci dacă ești în drum și ai poftă de ceva dulce.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră.

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/Hanul-Ana-Lugojana-2017-197310804123330/
🟡 ADRESĂ: DN68A km9, Lugoj 305500, ROMÂNIA
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/aNUGRZvCL5rV6i4f6
☎ TELEFON: 0766 767 139

#Restaurant #Lugoj #AnaLugojana

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239