Lanțul românesc de restaurante Spartan își continuă extinderea pe plan local; Preia locațiile unui alt restaurant celebru

1330
spartan

Printre restaurantele românești aflate în expansiune se află și Spartan. Acest lanț de restaurante își continuă extinderea după cum aflăm azi via ZF.ro. Descoperim că în curând vom avea 5 noi locații în București. Detalii mai jos.

În primul rând vă reamintesc faptul că lanțul de restaurante îl are ca fondator pe omul de afaceri Ștefan Mandachi. Acesta a încheiat recent un acord pentru preluarea a 5 dintre locațiile Taksim din București. Costul preluării este de 1 milion de euro și se poartă negocieri avansate pentru a prelua și alte 3 restaurante Taskim din București.

Suntem informați că discuțiile dintre cele două părți s-au finalizat în primăvara acestui an. Asta după mai bine de 6 luni de negocieri. Cele 5 noi locații Spartan sunt cele din Sun Plaza, Auchan Titan, București Mall Vitan, Băneasa Shopping City și Promenada Mall.

Spartan a preluat pe lângă spațiile închiriate și toate echipamentele restaurantelor Taksim. Pe final avem și o declarație a lui Ștefan Mandachi:

„Suntem extrem de încântaţi să anunţăm că, după lungi negocieri purtate în ultima jumătate de an, Spartan a încheiat înţelegerea pentru a-şi adăuga în portofoliu cinci noi restaurante. Le mulţumesc colegilor mei şi întregii echipe Spartan pentru munca depusă în aceste luni! De asemenea, doresc să le mulţumesc şi reprezentanţilor Taksim. pentru profesionalismul lor şi pentru modul în care au tratat aceste negocieri – cu seriozitate şi cu promptitudine. Spartan este deja în negocieri avansate şi pentru celelalte trei locaţii din Bucureşti, discuţiile apropiindu-se şi aici de final.”