Hard Rock Cafe a împlinit 14 ani în România şi sărbătoreşte cu Coaste by Chef Bontea

0
895

Hard Rock Cafe Bucureşti a atins un prag important în existenţa sa, aniversând 14 ani pe plan local. Momentul aniversar este marcat azi, 20 ianuarie, printr-un concert susţinut de Viţa de Vie şi prin lansarea unui preparat realizat de chef Sorin Bontea. E vorba despre Coaste by Chef Bontea şi avem detalii mai jos.

Preparatul va fi disponibil atât în restaurant, cât şi pentru livrări, exclusiv prin Tazz, până în data de 31 ianuarie. E vorba despre coaste de porc glazurate cu sos de stridii, soia, usturoi, miere şi sweet chili. Ele sunt frăgezite la cuptor şi rumenite apoi pe grătar, servite împreună cu cartofi dulci prăjiţi şi salată cu alge, ridiche albă, morcov şi castraveţi.

“Le mulțumim oaspeților noștri pentru momentele frumoase petrecute împreună și le suntem recunoscători pentru fidelitate și apreciere. Ne bucurăm că începem al 14-lea capitol din povestea Hard Rock în România cu un produs nou și incitant. Suntem mândri de colaborarea cu Chef Sorin Bontea și de faptul că, de 2 ani ȋncoace, ajungem ȋn casele voastre, cu ajutorul partenerilor noștri de la Tazz. Mulțumim celor care ne vizitează sau comandă de la noi și sperăm să vă oferim mereu cele mai plăcute surprize”, a declarat Marius Băban, director general al restaurantului Hard Rock Cafe București.

În ce priveşte noul preparat, coastele se vor putea comanda în varianta de porţie mare, dar şi jumătate de porţie.

Hard Rock Cafe Bucureşti este restaurantul cu numărul 174 deschis de compania HR International. Hard Rock Cafe are 185 de restaurante în acest moment şi o prezenţă în 75 de ţări, iar sub brandul său se afla şi 27 de hoteluri, 12 cazinouri. HRC deţine şi o colecţie impresionantă de suveniruri de la cei mai mari muzicieni din lume. Inclusiv la noi sunt expuse astfel de instrumente legendare şi haine de la Prince, Motley Crue şi alţi mari artişti.

Mai multe detalii aveţi aici.

Coastele se comanda de AICI de la 45 lei.