Târgul de Cafea şi Ceai revine la Auchan, cu peste 300 de articole în magazine şi online

0
1011

După târguri de bere şi vin, acum revine la Auchan România Târgul de Cafea şi Ceai. Acesta a ajuns la ediţia cu numărul 10 şi include in 2022 peste 300 de articole, dintre care numeroase sunt sortimente şi arome noi. Mai multe detalii găsiţi mai jos.

Începând de azi şi până pe 8 februarie hipermarketurile Auchan vor găzdui acest târg, un punct de reper pentru iubitorii acestor produse. Vor exista şi premii puse la dispoziţie de Auchan, de la aparate de cafea şi până la vouchere de cumpărături. Oferta e disponibilă şi pe auchan.ro, unde clienţii pot opta pentru livrare la domiciliu sau ridicarea comenzii din cel mai apropiat magazin Auchan.

Ediţia din 2022 aduce o sumedenie de noutăţi pentru iubitorii de cafea şi ceai. În zona special marcată consumatorii vor găsi peste 200 de articole din toate tipurile de cafea: măcinată, boabe, capsule şi instant. Sunt acoperite mărci naţionale şi produse exclusive, dar şi o mare varietate de ceaiuri. Gamele Legal, Evolet, Foodness şi Tet se numără printre noutăţi.

În ultima perioadă s-a înregistrat o creştere de aproximativ 30% a preferinţei consumatorilor pentru capsulele de cafea. Acest trend e din cauza timpului mai mare petrecut acasă, iar cei care vin la Târgul de Cafea şi Ceai de la Auchan vor avea la dispoziţie peste 60 de sortimente din această categorie. Cafeaua boabe rămâne în trend, cu o creştere de 15%. În acest segment cele mai populare sunt pachetele de 1 kg (60%) şi cele de 500 de grame (30%).

Un alt sortiment popular este cafeaua cu arome, cu o creştere de peste 40% faţă de anul anterior. Românii optează tot mai mult şi pentru produse bio, alegând în special produsele premium din această zonă, care a crescut ca volum şi ca valoare, cu peste 7% în 2021 faţă de 2020. Peste 8% din produse sunt bio şi ecologice la acest Târg. Va exista în magazine şi o campanie educativă, care va introduce consumatorul în tainele cafelei şi ceaiului.