Hard Rock Cafe anunţă Seafood Night pentru data de 30 august

0
1074

Hard Rock Cafe continuă serile tematice organizate pe terasa sa chiar şi în penultima zi calendaristică de vară. E vorba despre Seafood Night pe terasa Hard Rock Cafe, care are loc pe 30 august. Nu e o zi oarecare, ci e chiar Sfântul Alexandru, ziua onomastică pentru cel puţin 1 milion sau 2 milioane de români.

Fructele de mare sunt foarte căutate vara şi nu numai. Şi de ce nu ar fi? Sănătoase, gustoase, aromate şi împăcându-se bine cu vinul, romul şi alte băuturi ale verii. Seafood Night va fi bazată pe un meniu mediteranean, ieşit de sub bagheta lui Chef Corneliu Cârstea. Iată cum arată lista preparatelor care vă aşteaptă joia viitoare.

 • Grilled Shrimp with Arugula and Fennel Salad
  Creveţi marinaţi în suc de citrice, ulei de măsline, coriandru, busuioc proaspăt şi usturoi, preparaţi la grătar, serviţi pe un pat de salată verde asortată cu fenicul şi roşii Cherry.
 • Grilled Squid Tentacles
  Tentacule de calamar, marinate în ulei de măsline, suc de lămâie, piper negru granulat, coriandru proaspăt şi sare Maldon. Le preparăm cu atenţie la grătar, până devin exact cât trebuie de fragede şi le servim acompaniate de cartofi zdrobiţi cu verdeaţă şi piper.
 • Mussels în wine şauce
  Midii sotate cu ulei de măsline, usturoi şi ceapă Shallote, înăbuşite în vin alb cu ţelina Apio. Întregim savoarea presărând pătrunjel şi coajă de lămâie.
 • Seafood Burger
  Burger făcut în casa din fructe de mare, fript pe plita încinsă, însoţit de sos tartar cu arome de citrice, mix de salată verde şi roşii proaspete. Decoram la final cu o roşie Cherry şi un crevete la grătar. Servit cu cartofi prăjiţi şi sos tartar sau salată verde cu lămâie la grătar.

Trebuie să recunosc că am văzut zeci, poate sute de burgeri la viaţa mea, dar e prima oară când aud de burger cu fructe de mare. Sunt curios ce fructe de mare sunt combinate aici. Mă gândesc la caracatiţă, calamar, crab poate şi evident creveţi. Foarte important de nimerit proporţia, atfel amestecul riscă să devină greţos. Pentru a completa meniul avem şi vinuri precum Terra Romana Milenium Alb, Curvee Sissi Rose şi Terra Romana Milenium Roşu.

Va avea loc şi o degustare de vinuri, sub îndrumarea unui somelier. Dacă vreţi să prindeţi loc trebuie să faceţi rezervare la numărul 021.2066261.