Hard Rock Cafe Bucureşti împlineşte 10 ani; Aniversează evenimentul pe 19 ianuarie cu un concert Holograf

0
1466

Destinaţia numărul unu pentru pasionaţii de rock şi burgeri este Hard Rock Cafe în Bucureşti. Timpul a trecut rapid şi celebrul restaurant împlineşte în curând 10 ani, eveniment aniversat cu un concert Holograf pe 19 ianuarie. Avem detalii despre show plus istoricul HRC mai jos.

Holograf cânta şi la inaugurarea locaţiei Hard Rock Cafe din 2008, în Parcul Herăstrău. Acesta este restaurantul cu numărul 144 din lanţul internaţional Hard Rock Cafe şi din ce am înţeles ar fi cel mai mare restaurant HRC din Europa. Nu e de mirare că am văzut concerte ale unur artişti respectaţi având loc aici. Fie că e vorba de Lita Ford, Uriah Heep sau Iris, pe aici s-au perindat atât artişti locali cu ştate vechi, cât şi clasici ai rockului global.

Şi Nazareth şi Mr. Big au poposit la Hard Rock Cafe Bucureşti, iar eu personal i-am văzut pe cei de la Motley Crue luând masa acolo, înainte de un concert local. Fiind o filială veritabilă, nu lipsesc obiectele de colecţie ale artiştilor celebri, expuse în vitrine şi pe pereţii restaurantului. Chitara lui Richie Sambora sau Bruce Springsteen sunt piesele de rezistenţă, dar se pot vedea şi un costum al lui John Lennon şi bustiera Madonnei.

Revenind la concertul Holograf, acesta are loc pe 19 ianuarie, începând cu ora 22:30, iar biletele se pot cumpăra de pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică Iabilet. Preţurile sunt de 119 lei cu loc la masă, în sală sau 69 lei în faţa scenei, unde vor fi mese de cocktail. Preţul biletului include şi o bere la draught oferită de Carlsberg. Accesul clienţilor se va face de la ora 20:00.

Ca o menţiune secundară, vă reamintesc că la Hard Rock Cafe găsiţi burgerii gourmet ai lui Chef Florin Dumitrescu.