KFC deschide primul restaurant din Botoşani, cu sistem de comandă fusion

1
1807

KFC îşi extinde reţeaua de restaurante din România, prin inaugurarea unei locaţii în Botoşani. Este prima de acest gen din localitate şi vine ca urmare a unei investiţii de 400.000 de euro. Noul restaurant se remarcă prin echipamentele de nouă generaţie şi sistemul de comandă fusion.

Cu ajutorul comenzilor fusion clienţii vor fi serviţi mai rapid, fiind estimat un timp de 60 de secunde. Pentru a clarifica sistemul fusion, acesta separă locul de plasare a comenzii şi locul de ridicare, pentru o eficienţă mai bună.

Aflaţi că reţeaua de restaurante KFC din România a ajuns cu această ocazie la 69 de unităţi, după un 2017 care a adus inaugurări în Oradea, Râmnicu Vâlcea şi Arad. Noul restaurant din Botoşani se află la parterul Centrului Comercial Stop Shop Botoşani şi are o suprafaţă de 432 de metri pătraţi.

Păstrează designul clasic KFC şi se remarcă prin sistemul de comandă amintit mai sus. Deschiderea sa a creat 60 de locuri noi de muncă. Cei care vor să încerce un Smart Menu, un bucket sau clasicele Crispy Strips pot vizita noul KFC între orele 09:00 şi 22:00. KFC a ţinut să amintească şi faptul că oferă clienţilor clasicul „pui #pebune” în locaţiile sale, preparat în restaurant.