Hard Rock Cafe Bucureşti sărbătoreşte Ziua Tequilei pe 24 iulie, cu tequila burger, alte preparate unice

0
1292

Hard Rock Cafe Bucureşti pregăteşte încă o seară specială săptămâna viitoare, cu ocazia Zilei Tequilei. Pe 24 iulie pasionaţi de tequila şi cocktailuri cu arome central sau sud americane se vor reuni la restaurantul din Herăstrău, unde vor degusta atât cocktailuri, cât şi preparate culinare speciale.

24 iulie este Ziua Tequilei şi este marcată de oferte speciale la Margarita, Tequila Sunrise, dar şi la shoturile Jose Cuervo. Astfel, cei care cumpără o băutură o primesc pe a doua din partea casei. În plus Chef Corneliu Cârstea a creat un meniu exclusiv pentru acest eveniment. El include creveţi cu sos picant, Tacos cu carne de porc afumată şi Grilled Tequila Lime Chicken.

Tequila a reuşit să se strecoare până şi în burgeri, prin intermediul unui Tequila burger cu sos Aioli. Totul începe la ora 18:00 pe 24 iulie şi tine până la 23:45. Barmanul Valentino Youvan a creat o serie de cocktailuri speciale pe bază de tequila şi veţi putea chiar să învăţaţi să le preparaţi văzându-l în acţiune la barul mobil de pe terasă.

Iată cum arată preparatele culinare şi ingredientele lor:

 • CRISPY SHRIMP WITH TEQUILA AJI AMARILLO SAUCE
  Creveţi rumeni aurii, înveliţi în pesmet Panko, presaraţi cu nuci picante, coriandru, ceapă verde, brânza Feta şi sos picant cu Aji Amarillo şi tequila.
 • TACOS WITH LIME AND TEQUILA CARNITA PORK
  Trei mini-tacos cu tortilla de porumb, salată verde, pico de gallo, brânza, sos picant, smântâna şi carne de porc afumată.
 • GRILLED TEQUILA LIME CHICKEN
  Jumătate de pui marinat în tequila şi suc de lămâie verde, gătit pe grătar şi acoperit cu sos Honey Citrus. Se serveşte pe un pat de orez cu legume, alături de porumb la grătar.
 • TEQUILA LIME AIOLI BURGER
  Burger de vită asezonat cu sare de mare şi tequila, servit într-o chiflă neagră, cu sos de usturoi, tequila şi lime, ceapă roşie la grătar, dulceaţă din cârnaţi Chorizo, peste care topim brânza Gouda. Se serveşte cu cartofi prăjiţi.