Hochland lansează Mozzarella, produs nou din gama Delicii Calde

0
2351

Hochland a lansat un nou produs în cadrul gamei Delicii Calde, de această dată propria specialitate Mozzarella. Liderul pieţei de brânzeturi de la noi a prezentat o versiune de mozzarella, gândită pentru a fi inclusă în pizza şi alte preparate de gen.

Noua Mozarella este dezvoltată şi produsă de către o echipă locală din Sovata, care a adus pe piaţa o brânză apreciată de cei care au încercat-o. Brânza se gratinează uniform şi se va găsi în magazine în variante sub formă de bloc de 140 grame, 300 de grame, 700 grame, dar şi variantă la galantar de 1800 de grame.

Gama Delicii Calde este gândită pentru preparatele calde de la fiecare cină, iar consumatorii sunt invitaţi să devină creativi în bucătărie cu aceste produse. Nouă Mozzarella este gândită pentru a se topi armonios pe felurile de mâncare şi a se întinde cât mai uşor. Lansarea acestui produs va fi marcată de o campanie de comunicare, în mediu online şi offline, din această lună. Mai sus aveţi un prim spot.

Brânzeturile de acest tip sunt deja în magazine din luna curentă. Hochland este unul dintre cei mai mari producători de brânzeturi din lume, cu 11 unităţi de producţie în Germania, Spania, Franţa, Polonia, România, dar şi Rusia şi SUA. Produce 300.000 de tone de brânzeturi anual. În România sub brandul Hochland găsim caşcaval, brânză topită, cremă de brânză, telemea şi specialităţi că Brânză Praid sau Delicii Calde.