Iată puiul devenit Facehugger din Alien care a speriat toată lumea de Thanksgiving; O super reţetă

2
2050

Americanii sunt probabil la ora asta ghiftuiţi de Thanksgiving şi se pregătesc de Black Friday şi de desert. Evident nu au lipsit reţetele trăznite de curcani sau pui de Thanksgiving, iar cea mai bizară dintre ele o găsiţi mai jos. E vorba despre un pui de fapt, care a fost convertit într-un Facehugger din seria de filme Alien.

Creatorul acestei reţete este bloggerul culinar Necro Nom-nom-nomicom. Aceasta este varianta făcută la cuptor a creaturii care a creat coşmaruri pentru generaţii întregi începând cu 1979 şi primul film „Alien”. Reţeta este puţin complicată şi necesită ceva timp. Pentru a pregăti un Facehugger de Crăciun, pentru că alte sărbători mari nu prea mai vin până atunci aveţi nevoie de un pui întreg, 3.7 litri de apă, jumătate de ceaşcă de sare Kosher şi două treimi de ceaşcă de zahăr brun. Asta pentru început…

Apropo, puiul trebuie lăsat îmbibat în condimente 24 de ore în avans pentru a prinde aromă. Bloggerul a mai folosit şi 3 linguri de ulei de măsline, pudră de usturoi, pudră de paprika afumată şi chili chipotle (tot pudră). Pentru a crea coada acestui facehugger a fost folosită carne de pui introdusă într-o membrană specială, gen lebăr dacă vreţi, segmentată cu fire alimentare pentru a crea acel look horror.

Picioarele de crab sunt ultimul accesoriu, ataşate cu ajutorul a 8 tuburi mici şi a unor folii de aluminiu. După 40 de minute la cuptor „drăcia” e gata şi poate speria bunici, copii şi vecini în egală măsură. Şi mai jos aveţi bonus un alien care iese dintr-un piept… de pui. Reţeta full o găsiţi aici.