Ieri, 22 noiembrie a avut loc la clubul Fratelli din Bucureşti decernarea premiilor Horeca Awards 2017. Acestea desemnează cele mai bune restaurante la nivel local, împărţite pe specificuri, dar şi cei mai buni bucătari, companii de catering, delivery şi altele de gen. Marele câştigător la categoria „Cel mai bun chef” a fost Adrian Hădean, cunoscut pentru blogul său şi pentru postura de jurat la emisiunea Master Chef.

A fost o concurenţă acerbă, alţi 38 de chefi duelându-se pentru acest titlu, în aceeaşi categorie. A câştigat în faţa lui Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, pe care îi ştim de la emisiunea „Chefi la cuţite”, dar şi a lui Florin Dumitrescu, care completează acelaşi juriu de emisiune. Alte prezenţe de marcă între nominalizaţi au fost Mihai Alexandru, chef la „Biutiful By The Lake”, chef Foa de la Master Chef sau Nicolai Tand, de la „Le Cantine du Nicolai”.

Adrian Hădean este un chef autohton, gastronom, blogger culinar, dar şi gazdă de emisiune TV. În vârstă de 40 de ani, arădeanul lucrează în radio de la 17 ani şi activează în domeniul TV din anul 2002. A creat de atunci cooking show-uri pentru Antena 1, Euforia, TVR, Trilulilu şi televiziuni locale. A activat ca brand manager în industria alimentară şi a descoperit apoi gătitul ca pasiune şi ulterior ca vocaţie, devenind bucătar profesionist certificat, dar şi consultant pentru restaurante.

Printre iniţiativele sale cele mai noi se numără Restaurantul MEAticc, Attic Lab, Hadean Catering, Creative Factory şi Comm’ON Branding Lab. Toţi nominalizaţii la premiile Horeca Awards 2017 pot fi găsiţi aici.

Avem si o declaraţie din partea lui Adrian Hădean pe Facebook:

„Simpla nominalizare la categoria „Cel mai bun chef” în cadrul Horeca Awards a fost pentru mine un mic bonus după un an foarte greu. Cineva a observat efortul, n-are cum să nu conteze într-un fel. Să ajung între finaliști mi s-a părut neașteptat și fantastic. Să mi se ofere marele premiu al categoriei, din nou, neașteptat.

Respect efortul pe care-l fac toți lucrătorii din industria aceasta și mă înclin în fața talentului și a muncii, și, în același timp, mă bucur de acest semn de recunoaștere venit din partea industriei (voturile a peste 15.000 de clienți, furnizori, operatori din HoReCa au fost luate în considerare pentru acordarea acestor premii). Mă bucur pentru că munca familiei mele extinse, toți oamenii de la MEATic Restaurant, de la Attic Lab, Hădean Catering, Creative Factory și Comm’ON Branding Lab, e văzută și apreciată. Mulțumesc. #loveallfeedall”

Surse foto: adihadean.ro