Iepurașul Benny ajunge la McDonald’s sub forma unei jucării de pluș, vândută în scopul colectării de fonduri pentru Fundația pentru Copii Ronald McDonald

0
13189
McDonald's

În această perioadă în care iepurașul de Paște țopăie prin toate reclamele, îl găsim iată și la Mec. Aflăm că McDonald’s va lansa în restaurantele sale din întreaga țară iepurașii de pluș Benny. Totul are un scop umanitar și mai multe detalii avem despre inițiativă în rândurile de mai jos.

Vorbim despre o serie limitată de iepurași de pluș prin care se sprijină eforturile de colectare de fonduri pentru Fundația pentru Copii Ronald McDonald. Campania are loc în perioada 22 aprilie – 15 iunie. În acest interval în cele 92 restaurante McDonald’s din țară vei găsi jucăria spre achiziție.

Iepurașul McDonald’s:

McDonald's

Vor fi disponibile 40.000 de jucării de pluș, iar întregul profit obținut din vânzare va fi redirecționat. Banii vor ajunge către funcția Ronald McDonald pentru a susține misiunea acesteia. Vor susține și activitatea Caselor Ronald McDonald – locul unde copiii aflați sub tratament medical pot rămâne alături de părinții lor.

Iată ce de declarat Amalia Năstase, președintele Fundației pentru Copii Ronald McDonald:

„Iepurașul Benny are o poveste specială, având în vedere că nu este o simplă jucărie, ci este și modalitatea prin care cei interesați pot face o faptă bună, concretizată printr-o donație către Fundația pentru Copii Ronald McDonald. Profitul realizat din vânzarea iepurașilor va fi donat către fundație, contribuind astfel la finalizarea Casei Ronald McDonald de la Iași, precum și la finalizarea unor proiecte de renovare în Casele din București și Timișoara. Sperăm ca un număr cât mai mare din clienții McDonald’s să se alăture cauzei noastre și să-l achiziționeze pe Benny, iepurașul pus pe fapte bune!”

Aflați că Fundația pentru Copii Ronald McDonald este prezentă în România din 1998. Sprijină familiile vulnerabile, oferindu-le cazare gratuită pe durata spitalizării copiilor. Prima Casă Ronald McDonald a fost inaugurată în 2003 în București. A găzduit până acum peste 11.100 de părinți și copii veniți din toată țara pentru tratament.

În 2008 a fost deschisă a doua casă în Timișoara, iar în prezent se finalizează cea de-a treia casă. Aceasta din urmă se inaugurează luna viitoare în Iași.