Mixit a lansat colecţia de produse de Paşte: mixuri personalizate de musli şi fructe liofilizate

0
320

Doar pentru că vine Paştele nu înseamnă că trebuie să facem abuz de ciocolată şi cozonaci. Putem include şi produse sau preparate sănătoase în coşurile noastre de cadouri. Aici apar în ecuaţie cei de la Mixit, companie cehă care produce amestecuri personalizate de musli şi fructe liofilizate. Colecţia sa de Paşte include 19 produse şi avem detalii mai jos.

Pe lângă cele 19 produse apare şi opţiunea de a achiziţiona vouchere care să fie oferite cadou. Produsele Mixit pot fi incluse şi în coşurile-cadou oferite de către companii angajaţilor, dar şi partenerilor cu ocazia sărbătorilor Pascale. Colecţia aceasta dedicată sărbătorilor include şi o jucărie de pluş, mascota Mixit, mai bine zis Pasărea Mixit, dar şi un bol de primăvară, care pot fi achiziţionate separat sau în pachete cu mixuri de Paşte.

„Colecţia de Paşte Mixit include produse care au fost apreciate de consumatorii noştri din toate ţările în care suntem prezenţi în anii precedenţi, dar şi unele variante noi, atent create. Păstrăm tradiţia începută acum 12 ani, aducând clienţilor Mixit amestecurile preferate de nuci, fructe uscate şi ouşoare cu migdale crocante la interior, pentru sărbători pline de bucurie alături de cei dragi.” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Clienţii vor găsi pe site şi ouă de Paşte din migdale în ciocolată cu lapte, ciocolată albă sau roz, un mix de fructe crocante uscate prin îngheţ, amestecuri de nuci, fructe uscate şi ouă de ciocolată. Toate sunt atent preparate din migdale învelite în ciocolată albă colorată de afine liofiliztate. În aceste mixuri găsim şi cocos, caramel sărat, ciocolată roz Ruby sau ceai Matcha, plus batoanele Mixitka. Ele implică o bază de curmale, fistic, migdale şi merişor, gustul fiind completat de bucăţele crocante de ciocolată şi ciocolată Ruby.

Aveţi şi 3 variante de vouchere cu sume diferite dacă ştiţi pe cineva pasionat de mixuri şi vreţi să îi faceţi un cadou.