Încă un Hotel Marriott în Bucureşti: Courtyard by Marriott se deschide în Pipera

1
2667

Bucureştiul e gata să întâmpine încă un hotel din lanţul Marriott, de această dată o locaţie Courtyard by Marriott în zona Pipera. Acesta este primul hotel Courtyard din ţara noastră, iar brandul apărea în 1983 în Atlanta.

Marea inaugurare va avea loc în luna iulie, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu Nr. 2A, într-o zonă cu multe sedii de corporaţii, reprezentanţe auto şi aproape de aeroport, dar şi de autostrada A3. Adrian Adam este directorul acestui hotel nou şi vine cu o experienţă de peste 20 de ani în industria hotelieră. A lucrat pentru 3 lanţuri importante: Crowne, Hilton şi Radisson Blu.

Are experienţă de coordonare a echipelor de vânzări, revenue, marketing şi PR, dar şi operaţiuni. Courtyard by Marriott România se deschide într-o clădire nou construită, cu 13 etaje. Va fi un hotel de 4 stele, cu 259 de camere şi 9 săli de conferinţe. Pune la bătaie 495 de metri pătraţi, un magazin non stop, sală de fitness proprie şi parcare dedicată.

Integrează şi un restaurant, Solt Dining, cu meniu premium casual şi preparate din bucătăria nordică. Proiectul se află sub tutela Apex Alliance Hotel Management, care a mai deschis la Bucureşti şi Hilton Garden Inn Bucharest Old Town. Marriott vrea să aibă un total de hoteluri în Bucureşti până la jumătatea lui 2020, iar pe lângă Courtyard mai sosesc şi Moxy în Centrul Vechi, Hilton Garden Inn la aeroportul Henri Coandă şi Autograph, tot în Centrul Vechi.