McDonald’s schimbă reţeta de la Big Mac pentru prima oară, adăugându-i bacon

0
1560

McDonald’s a făcut un veritabil sacrilegiu în această săptămână, schimbând reţeta originală a Big Mac-ului. Oferta e disponibilă în Marea Britanie pentru început şi aduce şi ceva bacon în ecuaţie.

McDonald’s a descoperit o nouă iubire pentru bacon, propunând recent o serie de oferte legate de deliciosul ingredient. Au inclusiv o ofertă pe zi în SUA, când poţi să adaugi cât bacon vrei la preparate. Lanţul american lansa Big Mac-ul în 1968 şi îl aducea în UK în 1974. Reţeta acestui sandviş a fost neschimbată în mare în ultimele decenii, până acum.

Începând de azi şi până pe 19 martie, cei care se află în Marea Britanie şi nu se gândesc mereu la Brexit pot consuma un Big Mac cu bacon. Oferta e valabilă la 1250 restaurante pe insulă. Totul rămâne neschimbat în rest: chifteaua de carne, chiflă dulce, sosurile, ceapă, brânză cheddar. Bacon-ul este adăugat în zona superioară, imediat sub castraveţi muraţi.

Anul trecut McDonald’s a experimentat cu Grand Big Mac şi Big Mac Jr, aniversând 50 de ani de existenţă a sandvişului. Există şi o latură la care Mc nu s-a gândit şi anume că vor pierde clienţii musulmani şi evrei, care nu consumă porc, dar poftesc la un Big Mac.