KFC Canada acceptă plata cu Bitcoin pentru preparatele sale din meniu; Are meniu Bitcoin acum!

1
2225

Am remarcat că Bitcoin-ul devine tot mai mult o monedă acceptată pentru plăţile din toată lumea, acum inclusiv în restaurante. KFC Canada sparge gheaţa, oferind clienţilor săi şansa de a plăti cu faimoasa criptomonedă.

Totul se face printr-o campanie specială, una care include şi un bucket tematic cu preparate din pui, evident cu referire la Bitcoin. Oferta se desfăşoară pe o perioadă limitată şi are şi rolul de a testa piaţa. E cunoscută drept „The Bitcoin Bucket” şi include un live tracker pe Facebook, care indică preţul produselor în Bitcoin, care se schimbă odată cu schimbarea cursului pentru criptomonedă.

În jur de 20 de dolari canadieni costă un meniu de genul. Reţineţi şi că nu se poate pur şi simplu să intraţi în orice restaurant KFC din Canada şi să plătiţi direct cu Bitcoin la casă. Trebuie că respectivul restaurant să ofere opţiunea de plată cu Bitcoin prin BitPay, drept una dintre soluţiile de checkout online. Apoi acel Bitcoin Bucket va fi livrat direct spre adresa clientului.

Livrarea creşte suma cu încă 5 dolari. KFC Canada face şi glume pe seama campaniei sale, indicând pe Twitter că dacă inventatorul Bitcoin, misteriosul Satoshi îşi dezvăluie identitatea, va primi o găleată de pui gratis. Mă mir că restaurantul nu a lansat propria sa criptomonedă, dacă până şi Kodak sau producători de cocktailuri au făcut-o.