KFC deschide primul restaurant din Slobozia, după o investiţie de 1 milion de euro

0
347

Sphera Franchise Group, compania care deţine franciza KFC pe plan local a deschis primul restaurant KFC din Slobozia. Locaţia a fost deschisă în urma unei investiţii de 1 milion de euro.

În acest moment reţeaua KFC acoperă peste 40 de oraşe ale ţării, atât cu unităţi Drive-Thru, cât şi stradale şi food court. Este cel mai mare lanţ de QSR din România, strict ca număr de restaurante. Unitatea nouă din Slobozia se află într-un centru comercial.

Pe viitor KFC va deschide mai multe unităţi de tip Drive-Thru, restaurante în centre comerciale sau stradale şi va răspunde cererii prin investiţii în tehnologii noi, digitalizare şi optimizare a proceselor. Noul restaurant KFC se află în cadrul Centrului Comercial Slobozia Value Centre din Municipiul Slobozia, pe Şoseaua Bucureşti-Constanţa DN 2A, Nr. 3K.

Şi-a început operarea de pe 12 octombrie 2023, iar restaurantul este realizat conform celor mai recente standarde internaţionale KFC cu privire la design, digitalizare şi facilităţi. Are kiosk-uri digitale, pentru uşurinţă de plasare a comenzilor şi ecrane pentru prezentarea interactivă a produselor şi ofertelor.

Unitatea funcţionează zilnic între 09:00 şi 23:00 şi pune la bătaie peste 40 de locuri de muncă noi, în funcţii diverse, de la lucrător bucătărie la director de restaurant. Un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) poate avea un venit net de până la 3100 de lei, începând cu a treia lună de colaborare.