KFC lansează o reclamă în care îl ironizează pe Neymar şi rostogolirile sale

0
2017

Sud-africanii sunt cunoscuţi pentru cultura lor trăznită şi modul lor de a ironiza orice. Uitaţi-vă la formaţia Die Antwoord şi la filmele realizate de regizori sud-africani şi veţi înţelege că sunt ceva cu totul special. Aşa se justifică poate şi noua reclamă KFC Africa de Sud, în care un fotbalist se tot rostogoleşte pe teren, în oraş şi în drum spre KFC.

E clar faptul că lanţul puiului prăjit îl ironizează pe Neymar, care a generat în ultima vreme şi un meme cu fotbalistul rostogolindu-se pe melodia „Rollin'” de la Limp Bizkit. E amuzant că meme-ul şi reclama au apărut înainte de meciul Brazilia – Mexic din weekendul trecut şi Neymar tot nu s-a abţinut să nu facă o scenă clasică de actor, tăvălindu-se iar pe jos, la marginea terenului.

Se pare că reclama KFC e inspirată mai degrabă de rostogolirile lui Neymar în timpul meciului cu Elveţia, când Brazilia s-a făcut de râs cu scorul de 1-1. Reclama KFC Africa de Sud este numită „Keep Rolling” şi a fost creată de către Ogilvy Cape Town, fiind regizată de către Karien Cherry de la Giant Films.

Cu acest spot este promovat meniul Streetwise 2, care costă 29.90 Rand, moneda locală din Africa de Sud. Asta înseamnă cam 2.2 dolari americani şi aduce o porţie mică de cartofi, o aripioară şi o altă bucată de pui. Să sperăm că Neymar va opri rostogolirile pentru că devine ridicol deja.