KFC lansează puiul prăjit fără miros, poate fi mâncat în metrou

1
1196

KFC Japonia a lansat o nouă specialitate de pui prăjit fără miros, care are avantajul că poate fi mâncat în transportul în comun. Ştiţi cu toţii acel moment când cineva deschide o pungă de KFC sau McDonald’s într-un spaţiu închis şi totul este copleşit de acel miros. Japonezii au găsit totuşi soluţia.

În special sosul de usturoi poate polua o cabină de tren sau chiar un întreg avion. Numele noului produs este „Fried Chicken Home Type” şi va fi disponibil pe parcursul lunii decembrie. Soluţia e una temporară, gândită pentru pasagerii metroului din Tokyo. În staţia Shinjuku se află un KFC care vinde fix acest preparat, gândit pentru a fi mâncat în vagoanele de metrou.

Preţul a două bucăţi de pui cu miros discret este de 500 de yeni, adică în jur de 5 dolari. În mod interesant, dacă mâncaţi acest pui în metrou, tramvai sau în alte zone nu miroase deloc, dar dacă îl aduceţi acasă şi îl băgaţi la cuptorul cu microunde, mirosul se va simţi puternic. Blocarea mirosului este rezultatul unei metode speciale de gătire, iar KFC nu a dezvăluit secretul.

KFC Japonia a mai făcut experimente în ultima vreme, lansând săruri de baie cu miros de pui prăjit luna trecută, dar şi săpunuri speciale. Acestea nu au fost vândute, ci oferite sub formă de ediţie limitată la o loterie. Nici nu e prima trăznaie de gen, după o protecţie solară, balsam de buze şi altele de gen cu aromă de KFC. Ca o menţiune inedită, mersul la KFC e un fel de tradiţie în Japonia în perioada Crăciunului.

Sursa foto