KFC vinde piele de pui prăjită în Indonezia; Iată ce e special la acest preparat

0
1544

KFC a făcut deja un obicei din a experimenta cu preparate inedite în Asia. Acum aflăm că a început să vândă o specialitate de piele de pui prăjită, sub forma unei cruste în Indonezia. 6 restaurante din această ţară oferă preparatul la echivalentul a 95 de cenţi.

Ştim cu toţii ce săţioasă şi aromată e pielea de pui prăjit sau rotisat şi dacă aveţi animale de companie o să observaţi că pielea e primul lucru la care dau atacul. KFC nu e la prima ispravă, pentru că în Filipine a lansat un soi de „chipsuri”, bucăţele de piele prăjită de pui numite Cracklings şi servite cu sos. KFC a decis să vândă separat pielea prăjită şi crocantă de pui, după ce a observat că aceasta era populară în rândul clienţilor săi, fiind mâncată cu poftă de pe preparate.

În plus, în general stratul exterior al preparatelor KFC este cel mai aromat, el fiind cel plin de condimentele secrete ale Colonelului. Porţia de Chicken Skin care costă sub un dolar include 12 bucăţi. Cei care au încercat noul preparat l-au descris ca „adictiv, dar cam sărat dacă e consumat de unul singur”. Condimentele sunt la fel ca la aripioare, iar rezultatul este crocant şi puţin mai gros decât un chips.

Aceasta este o promoţie limitată, disponibilă până pe 26 iunie. Aş fi fost drăguţ un sos de curry sau un sos dulce, care să meargă cu acest preparat, dar bănuiesc că îl poţi cumpăra separat.