La Cluj există un restaurant unde poţi mânca crocodil, cangur sau cămilă

0
7678

În această perioadă toată lumea vorbeşte despre carnea de mici, cât de bine să o facă şi ce cantităţi să ia. Noi încercăm să vă oferim o alternativă, mai ales că ne-a fugit privirea peste un reportaj de la Observator Antena 1 şi am descoperit un restaurant la Cluj, care serveşte carne de crocodil, cangur sau cămilă.

Pentru că sursa nu a numit restaurantul, am făcut puţin research şi am tras concluzia că e vorba despre A Camponeza, restaurant cu specific portughez. În meniu găsiţi carne de cangur, cămilă, zebră, ba chiar şi struţ, plus multiple fructe de mare. Homar, langustine, creveţi de toate tipurile sunt pe listă. Din ce am înţeles, restaurantul se află într-o zonă liniştită, fără stresul traficului central.

100 de grame de cangur costă 30 de lei, iar o masă la care savuraţi fructe de mare ajunge la 300 de lei de persoană. În primă fază restaurantul vindea doar carne de vită şi vinuri, dar ulterior patronii au decis să diversifice oferta. Cine vrea să deguste crocodil va plăti 50 de lei pentru 100 de grame şi cum am auzit de o mie de ori, crocodilul şi şarpele au textură şi gust de pui.

Cine e mai timid să încerce preparate de genul se poate axa pe scoici, homari sau crabi, ţinuţi în gheaţă vii şi pregătiţi când sunt solicitaţi. Vinuri de mii de euro sunt de asemenea în ofertă pentru curioşi. Această locaţie a fost inaugurată în 2015, iar preparatele sunt aduse par avion proaspete la prima oră.

Se află pe strada Emile Zola nr 2.

Sursa Foto