Creative Food Festival îi aşteaptă pe vâlceni la street food, cu burgeri şi îngheţată

0
1423

Fenomenul street food se extinde şi ajunge în Râmnicu Vâlcea. Acolo a debutat în această săptămână Creative Food Festival, în cadrul căruia vâlcenii au putut degusta cele mai inedite preparate de la food truckuri amplasate în scuarul Mircea Cel Bătrân.

Totul a început pe 27 aprilie şi continuă până pe 1 mai, iar după ce se termină cu desfătarea culinară de la Râmnicu Vâlcea, evenimentul ajunge la final de mai în Drobeta Turnu Severin, apoi Piteşti, Timişoara şi Craiova. Din ce am înţeles publicul din Râmnicu Vâlcea poate degusta preparate pregătite de chefi într-o bucătărie uriaşă, unde se vor prezenta reţete exotice.

De antren se vor ocupa formaţiile şi artişti, CiviC RebelS, BABY Elvis, Orkid, Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut, NAVI şi Umbra. În plus, veţi putea vedea în acţiune mimi stradali, jongleri pe picioroange şi animatori Din păcate nu am avem o listă cu truckurile care ajung la eveniment, dar judecând după fotografiile de pe pagina Creative Food Festival, se lasă cu burgeri, cu Famous Waffles, pe care le-am degustat din decembrie sau Plăcinte Uriaşe.

Mr Whippy e încă un food truck prezent, cu îngheţată pentru cei care vor să se răcorească şi am văzut şi standuri de răcoritoare şi bere. În prima zi a plouat, dar vâlcenii tot au venit la eveniment în număr mare.

Sursa foto