Le Blanc este un restaurant nou în sectorul 6 din Bucureşti, cu un spaţiu amplu pentru evenimente

0
3362

Restaurantele apreciate nu se află doar în Centrul Bucureştiului sau în zona de nord. Uneori găsim locaţii spectaculoase şi în zone mai puţin posh, iar azi spre exemplu am aflat de un nume nou în peisajul bucureştean, Le Blanc. Acesta este un restaurant din sectorul 6 al oraşului, pe care îl detaliem mai jos.

Le Blanc este un restaurant a la carte cu o capacitate de până la 120 de persoane şi care pune la bătaie un meniu tradiţional românesc, dar şi preparate internaţionale. Pentru a menţine atmosfera există şi seri de muzică live, iar clienţii sunt întâmpinaţi şi cu o ofertă specială. De luni până vineri, între orele 12 şi 18 există un „Meniu Gustos şi Sănătos”, realizat cu ingrediente proaspete, de la furnizori locali.

Aceste preparate vin împreună cu un „Desert surpriză”, despre care trebuie întrebat ospătarul. Le Blanc îşi începea povestea în vara lui 2018 şi se află în zona Drumul Taberei, în Strada Valea Oltului 199-201. Se axează pe organizarea de evenimente, nunţi şi botezuri, după cum ne arată şi dispunerea meselor sale. Include şi o secţiune ballroom, iar salonul de evenimente este structurat pe 2 nivele, cu o capacitate de până la 400 de persoane.

Pachetele all inclusive pentru evenimente oferă gratuit Tortul Festiv, şampania de primire şi îmbrăcarea meselor. În meniul restaurantului (varianta actualizată 2019) se află specialităţi precum fantezie din fructe de mare cu sos de ardei copt la 45 de lei, dar şi tocăniţă ţărănească din obrăjori de porc iberic cu piure de cartofi (27 lei). Sună interesant şi viţelul la tuci în stil corsican şi puiul în bere cu piure de cartofi. La desert puteţi opta pentru cheesecake cu fructe de pădure, tort „Le Blanc” cu ciocolată neagră, rom şi îngheţată sau tort profiterol.

Sursa foto