Biutiful Downtown este un concept inedit de restaurant, născut din street food Carnivale

0
2042

Biutiful are o serie de locaţii spectaculoase în Bucureşti, dar Biutiful Downtown era probabil cea mai cunoscută. Se afla în Centrul Vechi, dar a trebuit să se mute, iar reconvertirea a fost spectaculoasă. Patronii au deschis un food court în zona Timpuri noi la început de an, iar acum un restaurant renăscut ocupă jumătate din spaţiu. Aflăm mai multe detalii de la cei de la Profit.ro.

Acolo a luat naştere Carnivale Food Market, care acum lasă jumătate din spaţiul lui Biutiful Downtown şi jumătate altor restaurante de tip food truck/street food. Acolo se află spre exemplu Camioneta, cu probabil cea mai bună pizza la truck, Meatic by Adi Hădean, Zaitoone Express, Japanos cu sushi şi preparate asiatice şi Waffles cu gofre cu Nutella.

Biutiful Downtown oferă o experienţă elegantă şi are un decor care combină canapelele din piele cu o vegetaţie luxuriantă. Se inspiră şi din curentul steampunk şi nu e prima oară când auzim aşa ceva, pentru că există şi un local steampunk în Cluj, iar restaurantul cu burgeri Vivo merge pe aceeaşi idee. Combinaţia de lumini, pereţi de vegetaţie şi corpurile de iluminat mă duc cu gândul la decorurile din mall-ul Park Lake. Nu m-ar mira să fie aceeaşi firmă de arhitectură sau design interior în spate.

Restaurantul are un meniu eclectic, care include preparate din bucătăria mexicană, arăbească, indiană, americană sau chiar locală. Găsiţi impresii la sursa de mai jos şi o să încercăm şi noi acest local pentru a vedea ce poate, mai ales în comparaţie cu Biutiful by the Lake.

Sursa foto