LIDL vinde şi smartwatch-uri: modelul Silvercrest are preţ bun şi aduce GPS şi senzor puls

1
26698

Ştim cu toţii că LIDL are preţuri foarte bune la brânzeturi, fructe, legume şi chiar şi haine, dar tocmai am aflat că magazinul a adus şi un smartwwatch în oferta sa. E vorba despre un model Silvercrest pe care îl vedeţi mai jos şi despre care avem mai multe detalii în următoarele rânduri.

Dispozitivul este cunoscut pur şi simplu drept Silvercrest Ceas Smartwach cu GPS şi costă 299 de lei. Are o curea cu orificii pentru o aerisire mai bună a pielii şi vine cu GPS, ecran color TFT şi dispozitiv de măsurare a ritmului cardiac. Are şi pedometru, măsoară caloriile arse şi monitorizează chiar somnul. Evident afişează ora şi data, dar şi date despre condiţiile meteo, apeluri telefonice, mesaje, înregistrări în calendar şi are notificări legate de activităţile în social media de pe telefonul conectat la ceas.

Ceasul se va sincroniza cu telefonul printr-o aplicaţie dedicată şi este compatibil cu platformele iOS şi Android. Vine cu 3 ani de garanţie, ceea ce nu e rău deloc.

Silvercrest este o gamă de produse electronice de la LIDL, care include şi un aspirator robot spre exemplu, care costă doar 700 de lei. Este un aparat 2 în 1, cu funcţie de aspirare şi spălare. Vine cu 6 moduri de curăţare, inclusiv Auto, Spot (curăţare în formă spiralată cu putere de aspirare maximă) şi Mod Ştergere (curăţare umedă cu laveta din microfibra).

În plus, în decembrie LIDL a lansat o serie de dispozitive inteligente de tip smart home, sub brand Zigbee. Ele includ o priză inteligentă, bec inteligent şi senzor de mişcare, dar şi un gateway. Preţurile sunt cuprinse între 50 şi 120 de lei.