Maggie’s Ranch, un nou restaurant cu specific american debutează în AFI Cotroceni

0
5192

Maggie’s Ranch Taste of America ajunge în Bucureşti, în AFI Cotroceni. Aceasta este o filială a restaurantului principal Maggie’s aflat la 10 kilometri de Cetatea Râşnov. Se merge aici pe conceptul de american diner, ba mai mult decât atât de han american.

Aici ne întoarcem în Vestul Sălbatic, cu abundenţa de lemn, trofee de vânătoare, simboluri ale pieilor roşii şi cowboy-ilor. În Braşov există un adevărat ranch care să se potrivească cu numele locaţiei, iar extinderea în Bucureşti înseamnă că locul are destul succes încât să încerce conceptul şi în alte părţi. Din meniu nu lipsesc burgerii, pulled pork sau coastele, dar şi fripturile şi aripioarele.

Deschiderea Maggie’s Ranch Taste of America a avut loc la începutul lunii iulie, iar Chef Paco şi echipa sa de bucătari au întâmpinat oaspeţii cu preparate 100% americane. Debutul la început de iulie nu a fost o coincidenţă, pentru că locaţia din AFI a organizat un eveniment special de Ziua Independenţei. Cei 242 de ani de cultură americană au fost aniversaţi cu inele de ceapă, burgeri şi steak-uri ca în Texas sau Arizona.

Bucătarul este din Chicago şi pregăteşte cotlete şi aripioare cu sosuri speciale de macerat din State. Aripioarele costă în jur de 30 de lei, iar un T-Bone steak din carne de Argentina ajunge şi la 100 de lei. Inelele de ceapă sunt 15 lei şi sunt tare curios ce au în meniu la desert. Probabil ceva îngheţată Sunday şi nelipsita plăcintă cu mere specific americană.

Sursa foto