Marty Restaurants a ajuns la Bucureşti, inaugurând primul restaurant în Sun Plaza

0
4437

Lanţul clujean de restaurante Marty Restaurants a inaugurat prima sa locaţie din Bucureşti, integrată în Sun Plaza. Meniul include 199 de preparate, iar acest restaurant este al şaptelea din reţeaua Marty Restaurants. Avem detalii mai jos.

Meniul acestui restaurant este atipic şi poartă numele de „The Book of Flavours”, având specific internaţional. Se pune accentul pe bucătăria italiană şi pe cea americană. Inaugurarea s-a făcut pe 11 aprilie, iar locaţia se află la primul etaj din cadrul centrului comercial Sun Plaza, în zona de sud a Bucureştiului. Ocupă 370 de metri pătraţi acest spaţiu de consum gastronomic, iar designul interior este realizat de către arhitectul Cosmin Todor.

Marty Restaurants are o capacitate de 140 de persoane, iar 35 de angajaţi fac rotiţele să se învârtă. Au trecut 18 ani de la inaugurarea primului local Marty şi iată că a ajuns şi în Bucureşti franciza. Principalele preparate din meniu sunt pizza, pastele, burgerii şi deserturile, cu un cheesecake devenit deja legendar în Cluj. Varza kale este o vedetă din meniul Marty, datorită plusurilor pentru sănătate, dar şi pulled pork pe care îl vedeţi mai sus e apreciat.

La el cheia este răbdarea, de a aştepta să fie frăgezita carnea de porc lăsată la marinat timp de 24, până la 48 de ore. Urmează gătirea 4-6 ore şi afumarea încă 12 ore cu lemn de esenţă de cireş. Toate acestea sunt stinse cu limonadă, vin, cocktailuri şi cafea proaspăt prăjită. Fiţi siguri că vom degusta bunătăţile şi revenim cu impresii.