KFC deschide un nou restaurant în Auchan Drumul Taberei

1
5949

KFC îşi continuă investiţiile în dezvoltarea pe piaţa din România, anunţând deschiderea unui nou restaurant în Auchan Drumul Taberei. Investiţia se ridică la 350.000 de euro şi acesta este restaurantul cu numărul 29 din lanţul KFC din Capitală.

Îl găsiţi la zona de food court a centrului comercial Auchan din Drumul Taberei, ocupând o suprafaţă de 160 de metri pătraţi. Această locaţie pune la bătaie o servire tip fusion, care permite o servire mai rapidă a clienţilor, în aproximativ 60 de secunde. Odată cu crearea acestui restaurant au fost oferite 40 de joburi noi, printre care şi lucrător bucătărie şi casier. Acestea nu necesită experienţă anterioară de lucru.

În România KFC are 71 de restaurante, în oraşe ca Bucureşti, Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea sau Piteşti. Cine vrea să încerce Crispy Strips sau Micul Dejun de la KFC în zona Drumul Taberei o poate face la noua locaţie din sectorul 6, pe Strada Braşov, numărul 25, la parter. Nu este primul KFC deschis în cadrul incintei unui magazin Auchan, existând unul şi în Auchan Titan.

De altfel acela este cel mai căutat restaurant din Auchan Titan, cozile de acolo fiind mereu mai mari decât la rivali, din ce am remarcat. Sistemul fusion implică separarea zonei în care comanzi la casă de cea în care îţi ridici comanda.