McDonald’s a deschis restaurantul cu numărul 95 la Târgu Jiu; Unde se află?

0
425

Pe 14 decembrie McDonald’s s-a apropiat de un pas foarte important în expansiunea sa în România. Se apropie de 100 de restaurante deschise, iar cel cu numărul 95 a fost inaugurat la Târgu Jiu. Este un restaurant de tip Drive-Thru şi se află pe Strada Termocentralei nr. 17, aproape de centrul comercial Shopping City Târgu Jiu.

A fost deschis în urma unor investiţii totale de peste 10 milioane de lei. Este primul restaurant McDonald’s din judeţul Gorj, are un design modern şi cele mai noi tehnologii, atât în zona de pregătire a produselor, cât şi în spaţiile pentru clienţi. Printre ele se numără ecrane digitale amplasate pe linia de Drive, plus 6 kiosk-uri digitale, care le permit clienţilor să consulte meniul, să facă comenzi rapid şi să platească contactless, inclusiv cu card bancar.

Pe măsură ce selectaţi din meniu şi faceţi comanda, în spate începe deja pregătirea comenzii voastre. Puteţi şi scana codul QR disponibil în secţiunea MyM Rewards din aplicaţia de mobil, pentru a strânge puncte de loialitate. Punctele devin ulterior produse şi alte surprize din partea casei. Restaurantul cel nou de la Târgu Jiu are 95 de locuri la interior şi 96 de locuri pe terasă.

Există şi o zonă McCafe, unde clienţii găsesc latte, frappe, specialităţi de cafea şi deserturi variate, inclusiv banana bread foarte bun. McDonald’s pune la dispoziţie şi o staţie de încărcare pentru maşini electrice şi realizează colectarea selectivă a deşeurilor. Au fost create 70 de locuri noi de muncă, pentru un total de 5300 angajati pe teritoriul României.