McDonald’s a deschis un nou restaurant la Iaşi, cel cu numărul 94 din România

0
1114

McDonald’s îşi extinde reţeaua de restaurante din România, deschizând unitatea cu numărul 94 din ţara noastră, la Iaşi. Premiere Restaurants România, operator al lanţului de restaurante McDonald’s a amplasat această unitate pe Şoseaua Bucium nr 37.

Face parte din proiectul de retail de proximitate Family Market Bucium, dezvoltat de Iulius. Restaurantul îşi deschide porţile pe 8 decembrie. Investiţia în acest restaurant s-a ridicat la 7 milioane de lei, iar unitatea ocupă 400 de metri pătraţi. Oferă 95 de locuri la interior şi 68 de locuri pe terasă. Clienţii pot consuma preparatele la interior, pe terasă sau la pachet.

Există şi servicii Drive-Thru şi McDelivery, dar şi o zonă dedicată pentru deserturi şi produse din cafea, McCafe. Acolo clienţii pot savura o sumedenie de specialităţi din cafea şi deserturi. Acest restaurant integrează şi tehnologii noi, precum ecranele digitale pentru prezentarea produselor, dar şi kioskurile digitale, prin care puteţi comanda produsele rapid şi eficient, apăsând pe ecranele tactile şi plătind cu cardul bancar.

Puteţi şi scana aplicaţia de mobil McDonald’s pentru ofertele speciale şi pentru a strânge puncte de loialitate. Odată cu această deschidere au fost create peste 70 de noi locuri de muncă. În restaurant se face colectare selectivă a deşeurilor, iar complexul oferă acces la o staţie de încărcare pentru maşini electrice.

Găsiţi lângă restaurant, ca parte a proiectului o zonă verde de 5000 de mp, unde sunt plantaţi 150 de arbori maturi şi 7000 de plante mici.