McDonald’s aduce BTS Meal în România spre bucuria fanilor k-pop

0
7058

Vinerea se numără premierele şi pe lângă debutul lui EURO 2020 astăzi, avem şi o veste bună pentru fanii k-pop. McDonald’s România a adus în ţara noastră mult aşteptatul BTS Meal. E vorba despre meniul preferat al trupei coreene BTS, care face senzaţie la nivel global de ani buni deja. Îl aflaţi mai jos.

BTS, cunoscuţi şi ca The Bangtan Boys este o formaţie sud coreeană cu 7 membri, care a debutat în 2013. A vândut zeci de milioane de albume, are la activ discuri de aur, premii Billboard Music Award, nominalizări la Grammy şi Brit Awards. Au fost aleşi şi să fie reprezentanţi UNICEF şi au ţinut discursuri la ONU, că reprezentanţi ai Coreei de Sud. Şi în cazul în care eraţi curioşi, meniul preferat al grupului BTS include o porţie de 9 Chicken McNuggets, o porţie mare de cartofi prăjiţi, o băutură Coca-Cola mare şi sosuri Sweet Chili Şi Cajun.

Costa 24.3 lei. 

Acestea sunt inspirate de reţete populare din restaurantele McDonald’s din Coreea de Sud şi ajunge în toate restaurantele Mc din România. Veţi putea găsi acest meniu până pe 8 iulie, inclusiv la McDrive şi McDelivery. The BTS Meal ete prima colaborare de acest tip disponibilă în aproape 50 de ţări din toată lumea. Iniţiativa nu e una singulară, deoarece şi rapperul Travis Scott a lansat în 2020 o colaborare cu McDonald’s. Includea un sandviş Quarter Pounder cu brânză, bacon şi salată, o porţie medie de cartofi cu sos barbecue şi un Sprite.

Detalii despre meniul BTS aici şi apropo aveţi şi merch asociat acestui parteneriat.