McDonald’s inaugurează pe 1 iunie un nou restaurant la Ploieşti Shopping City

0
3584

McDonald’s România a anunţat în această săptămână inaugurarea unui nou restaurant în Ploieşti. Acesta este al patrulea din localitate, îşi deschide porţile pe 1 iunie şi se află în cadrul centrului comercial Ploieşti Shopping City.

Restaurantul a necesitat o investiţie de 2.6 milioane de lei, iar în spatele său se află conceptul „Experience of the Future” (EOTF), bazat pe sistemul Service-Production Assembly. Acesta implică două kiosk-uri digitale pentru plasarea de comenzi şi apoi ridicarea lor de la zona dedicată. Puteţi selecta preparatele dorite de pe un touchscreen de mari dimensiuni şi în vreme ce faceţi selecţia deja începe pregătirea burgerilor, salatelor, supelor etc.

Se poate plăti cu cardul la acel kiosk sau cash direct la angajaţii Mc. Oraşul Ploieşti a fost printre primele din ţara noastră cu un restaurant McDonald’s deschis cu peste 20 de ani în urmă. Alte 6 restaurante McDonald’s se vor mai deschide în ţară în 2018, promite Daniel Boaje, Director General Premier Restaurant România, compania care deţine franciza Mc de la noi.

Noua locaţie asigură 40 de locuri noi de muncă şi recrutează angajaţi în continuare în toată ţara pentru poziţii de Crew, Manager Trainee, Guest Experience Leader şi Hostess. Ca la orice inaugurare există şi o ofertă specială: între 1 şi 5 iunie clienţii care cumpără un Big Mac, un McChicken, aripioare, îngheţată McSundae sau o porţie medie de cartofi primesc un al doilea produs de acelaşi fel din partea casei.

Noul restaurant se află în incinta centrului comercial Ploieşti Shopping City (DN1B, km 6) şi are program de luni până duminică între orele 10:00 şi 22:00.