Mega Image reduce preţul la peste 1000 de produse şi plafonează alte preţuri; Avertizează cu privire la o fraudă pe WhatsApp

1
1309

Mega Image a urmat exemplul celor de la Carrefour şi a anunţat plafonarea preţurilor la unele dintre produsele sale. În plus, a anunţat scăderi de preţuri la peste 1000 de produse de bază. E vorba despre produse alimentare şi nealimentare, iar lanţul belgian a promis că nu va opera creşteri de preţuri la raft pentru produse.

Această decizie vine în contextul pandemiei Covid-19, care a adus unele creşteri de preţuri la unele produse pe lanţul de producţie şi distribuţie. Ca atare Mega Image a luat decizia de a compensa acele creşteri aplicând reduceri la produse precum: lactate, ulei, paste, orez, zahăr, mălai, făină de grâu, dar şi produse de igienă şi băuturi. Sunt reduse preţurile şi la 150 de legume şi fructe, reprezentând 75% din întreaga categorie. Aceste reduceri sunt deja disponibile în toate magazinele Mega Image, dar şi online, pe www.mega-image.ro.

Mega Image a fost fondat în 1995 şi este unul dintre ceel mai mari lanţuri de supermarketuri din ţara noastră, cu o reţea ce include 780 de magazine. Carrefour a anunţat la rândul său săptămâna trecută că va plafona preţurile pentru 500 de produse de bază în perioada 25 martie – 19 aprilie. E vorba despre produse congelate, conserve, apă, băuturi, lactate, mezeluri, cafea şi dulciuri.

Revenind la Mega Image, lanţul belgian avertizează cu privire la o fraudă în această perioadă. Circulă pe WhatsPpp un mesaj legat de un voucher de 2500 de lei, dar magazinul a negat vehement autenticitatea sa. Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică avertizează că în această perioadă circulă online campanii false în numele Mega Image şi Profi. Kaufland, Ikea şi LIDL au avut parte de înşelăciuni similare. Atenţie, nu accesaţi linkul ce soseşte odată cu acel voucher!