Mega Image va oferi livrări în doar 60 de minute prin serviciul Tazz by eMAG

0
1801

În ultimele 2 luni livrarea de produse la domiciliu a devenit noul normal pentru mulţi clienţi ai magazinelor din toată lumea, inclusiv de la noi. Mega Image a anunţat în această săptămână că extinde parteneriatul cu eMAG şi oferă acces la produse, atât alimentare cât şi pentru casă. Acestea vor fi livrate în maxim 60 de minute prin noul serviciu Tazz.

Tazz a debutat luna trecută, derivat din Eucemananc, prin înglobarea în eMAG. Deocamdată platforma e în faza pilot, iar serviciul de livrare rapidă în 60 de minute acoperă doar o zonă limitată din Bucureşti. E vorba despre aria a 23 de magazine din zona de nord. În plus acest serviciu este activ şi în Timişoara şi Cluj-Napoca. Clienţii pot accesa Tazz by eMAG via tazz.ro sau prin aplicaţiile de pe iOS şi Android. Pot alege din peste 500 de produse alimentare şi pentru casă, dar şi 6 pachete predefinite.

Fiecare comandă este preluată de cel mai apropiat magazin Mega Image care e înscris în program. Există echipe dedicate care pregătesc cumpărăturile, iar un curier este anunţat prin platformă şi îşi începe drumul spre magazin. Plata se face doar online, via card bancar. Tazz by eMAG completează cumpărăturile online care puteau deja fi făcute prin supermarketul online Mega Image, direct pe www.mega-image.ro sau în marketplace-ul eMAG.

Mega Image are în acest moment 780 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Târgovişte, Timişoara, Bacău, Focşani şi alte oraşe. A intrat recent şi în Oradea, unde tocmai a inaugurat primul magazin. În contextul actual cumpărăturile online de acest tip sunt o idee bună pentru păstrarea distanţării sociale.

Sursa foto