Kaufland a deschis magazinul cu numărul 130 şi extinde serviciul de livrări la domiciliu prin Glovo

2
1588

Kaufland a făcut 2 paşi importanţi în evoluţia pe piaţa locală în ultima săptămână, extinzând numărul de oraşe în care livrează la domiciliu prin Glovo, dar şi deschizând un nou magazin în Bucureşti. Aceasta este unitatea cu numărul 130 din cadrul lanţului de magazine german. Avem detalii mai jos.

Kaufland a inaugurat cu câteva zile în urma magazinul cu numărul 14 din Bucureşti şi a ajuns la 130 de hipermarketuri în România. Noua locaţie are un spaţiu de vânzare de 3300 de metri pătraţi, integrat într-o zonă totală de 5000 de metri pătraţi. Se afla pe Bulevardul Energeticienilor numărul 13-15 din sectorul 3 al Capitalei şi oferă clienţilor o parcare cu 240 de locuri. În parcare se află rastele pentru biciclete, iar noul magazin a creat 100 de locuri de muncă noi.

Programul acestui magazin este de luni până sâmbătă între orele 07:00 şi 22:00, iar duminică de la 07:00 până la 20:00. 2020 a fost un an ocupat pentru Kaufland, care a mai deschis alte două magazine în acest an. În ce priveşte livrarea la domiciliu, lanţul german a anunţat că îşi va extinde serviciul de livrare de produse prin Glovo în 11 oraşe noi. Mutarea se face în noul context al creşterii livrărilor şi preferinţa publicului de a cumpăra online şi nu fizic în magazin.

Astfel, Kaufland va livra într-un total de 25 de oraşe din România: Bucureşti, Alba-Iulia, Târgu-Mureş, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova, Constanţa, Sibiu, Cluj Napoca, Arad, Ploieşti, Oradea, Brăila, Galaţi, Piteşti, precum şi Râmnicu Vâlcea, Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Buzău, Slatina, Deva şi Satu Mare. Peste 2000 de produse stau la dispoziţie celor care doresc să comande de acasă. Ei pot plăti cu card bancar sau cash la livrare.

Comenzile pot fi plasate la o distanţă de maxim 6 kilometri faţă de magazinele Kaufland din apropierea locuinţei, iar limitată de comandă este de 25 kilograme şi suma de 250 de lei. Există şi pachete standard cu produse esenţiale. Pachetul standard de 39 de kilograme include mălai, făină, orez, ulei, conserve de legume sau pate, lapte, zahăr, cafea, paste, fructe, legume, apă şi altele. Există şi un pachet de 46 kilograme, iar preţurile încep la 150 de lei.