Mesopotamia deschide al doilea restaurant în Timişoara; Iată unde se află

1
3777

Lanţul de restaurante fast food Mesopotamia s-a extins în ultima săptămână, prin deschiderea unei noi locaţii în Timişoara. Aceasta se află în Piaţa 700 şi este al doilea restaurant Mesopotamia din oraş, după cel din Shopping City Timişoara.

Mesopotamia se află pe piaţa din România din 2010 şi are restaurante în marile oraşe ale ţării, precum Timişoara, Cluj, Sibiu, Arad, Oradea, Brăila, Piteşti, dar şi în Capitală. Printre produsele sale vedetă se numără kebabul de viţel şi curcan, dar şi doner-urile cu curcan rotisat şi legume. La început de lună august, acelaşi lanţ fast food inaugura şi o locaţie nouă în Ploieşti.

În primăvara acestui an ajungea şi la Oradea, în cadrul Prima Shops. Meniul este mult mai variat, dincolo de kebapuri, doner-uri, incluzând şi pizza şi salate. Faţă de alte localuri care fac shaorma sau kebab, aici carnea de curcan este în prim plan, una dintre cărnurile prea puţin popularizate în România. Consumul său e popular în SUA, fiind cunoscută această carne pentru plusul de triptofan, proteine şi vitamina B6.

La Mesopotamia mai poţi încerca şi salata de ton, salata kebab, Pizza Kebab, Pizza Prosciutto Funghi şi Pizza Quattro Formaggi. Pe lângă mâncăruri, există şi o secţiune specială pentru deserturi, cunoscută drept Mesos/Sweet Corner. Include frappe-uri, shake-uri, limonade, cafea şi tarte cu fructe.