Mopan Suceava a deschis prima sa pizzerie în această săptămână

0
3152

Mopan Suceava a inaugurat prima sa pizzerie din oraşul Suceava în data de 7 mai. E vorba despre un concept care îmbină ideea de pizzerie, cofetărie şi patiserie într-un singur local. Se află pe Strada Mărăşeşti, la numărul 44, Bl. T1, aproape de Catedrală.

Mopan provine din fosta întreprindere de morărit şi panificaţie (IMP Suceava), iar din 2002 este parte a grupului de firme RACOVA. Se ocupă cu zona agricolă, morărit şi panificaţie, extinzându-se acum spre HoReCa. Compania deţine 7 fabrici de pâine, 2 patiserii şi o fabrică de biscuiţi şi napolitane. Localul cel nou se numeşte simplu Mopan şi are atât locuri înăuntru, cât şi o terasă afară.

Conform creatorilor săi, pizzeria foloseşte ingrediente naturale şi reţete tradiţionale, inspirate din experienţa de ani buni a brandului Mopan. 30 de locuri noi de muncă au fost create odată cu această inaugurare. În meniu se află şi torturi, prăjituri specifice regiunii şi paste, iar pizzeria este completată de un magazin cu franzele, colaci şi alte produse de panificaţie.Puteţi degusta şi sandwichuri, cafea, ceai şi peste 12 reţete de pizza sunt disponibile. Găsiţi şi calzone, pizza cu somon sau pizza vegetariană.

Locaţia are canapele din piele, mese şi scaune din lemn, dozator de bere şi aparat de pregătit cafea. Programul pizzeriei este de luni până duminică de la ora 09:00 la ora 23:00. Se fac şi livrări la domiciliu.

Sursa foto