Moşia Corbeanca ajunge în magazine cu Fezandate de Moşie, o nouă gamă de produse sous vide

0
1221

Dacă sunteţi în căutare de produse de calitate din carne, aflaţi că brandul Moşia Corbeanca va începe să ajungă în magazinele din toată ţara cu Fezandate de Moşie, o nouă gamă de produse sous vide. Produsele apar în retail sub numele de Fezandate de Moşie şi avem detalii despre ele mai jos.

E vorba despre preparate din carne gatite prin metoda sous vide, primele de acest gen care intră pe piaţa de retail din România. În plus, pe lângă produsele gătite sous vide, noua gamă va include şi coaste de porc afumate şi coapte, unul dintre cele mai apreciate produse oferite de Moşia Corbeanca. În prima fază, toată această gamă este disponibilă în 34 de magazine Mega Image din Bucureşti şi Cluj-Napoca (în zona de produse ready meal sau în frigiderele de carne). Le puteţi avea şi livrate acasă prin aplicaţiile de livrare Glovo, Foodpanda, Bolt şi Tazz, dar şi pe site-ul Moşiei, mosiacorbeanca.ro.

Le puteţi avea cu livrare în Ilfov sau cu ridicare de la locaţiile din Corbeanca şi Bucureşti. Iată şi cele 5 produse care vor fi comercializate sub brandul Fezandate de Moşie:

  • piept de pui
  • pulpa de pui
  • muşchiuleţ de porc
  • ceafa de porc
  • coaste de porc afumate şi coapte

Materia primă pentru aceste produse provine exclusiv de la ferme româneşti şi este atent selecţionată de bucătari cu experienţă pentru a obţine un produs final de calitate superioară. Pentru lansarea noilor produse a fost nevoie de o investiţie de aproximativ 40.000 de euro, bani folosiţi pentru echipamente, spaţiu de producţie, ambalaje şi personal. Cu aceste resurse capacitatea este de 60.000 de produse pe lună, pregătite într-un cloud kitchen din zona Romexpo. Fezandate de Moşie implica produse din carne gatite sous vide, carnea fiind ţinută într-o baie salină, apoi porţionată şi vidată.

Apoi pachetele sunt introduse într-o baie caldă în care un aparat sous vide menţine temperatura exactă şi constanta.