Noul sezon al emisiunii lui Gordon Ramsay „Călător cu Gust” debutează pe 31 mai

0
786

Gordon Ramsay are o sumedenie de proiecte media în desfăşurare, dar cel mai vizibil este probabil seria „Uncharted” („Călător cu Gust”) de pe National Geographic. Premiera sezonului 3 are loc pe 31 mai, iar în rândurile următoare aflaţi ce ne-a pregătit celebrity chef-ul pentru acest nou sezon.

În sezonul 2 al producţiei „Călător cu Gust” îl văzusem pe Gordon înotând cu rechinii albi şi gătind preparate tradiţionale din Africa de Sud. În sezonul 3 va călători în Croaţia, Texas, Portugalia, statul american Maine, Islanda, Michigan, Puerto Rico, Finlanda, Smoky Mountains şi Mexic. Episoadele difuzate pe National Geographic vor ajunge şi pe platforma de streaming Disney+. Nu va fi totul doar despre gătit, pentru că îl vom vedea pe Gordon ghidând o cireadă pe cal, ajutat de un elicopter, dar şi vânând şerpi cu clopoţei în Texas.

În Portugalia se lasă cu surfing şi înfruntat valuri uriaşe pentru a vâna crustacee rare care se agaţă de relief. Vom vedea scufundări în Croaţia în căutarea moluştelor, dar şi un rapel într-o cascadă în episodul cu Smoky Mountains, care include şi secvenţe intense de dat cu kayakul. Ramsay este singurul chef din lista Forbes de 100 cele mai bine plătite celebrităţi. Cele mai noi proiecte ale sale includ un lanţ de 35 de restaurante la nivel global, cu alte 8 unităţi în pregătire, dar şi o colecţie de vase de gătit şi o băutură Hell’s Hard Seltzer, lansată în acest an.

Bucătarul cu multiple stele Michelin va fi văzut în sezonul 3 din „Călător cu Gust” urmărind porci negri în Portugalia la o fermă, pentru a îi hrăni. Acolo va mai pescui sardine şi va colabora cu bucătarul local Kiko Martins, responsabil cu localul A Cevicheria, pregătind un ospăţ pentru primarul din Năzare. În Croaţia Gordon se laudă că a găsit ingrediente care ar rivaliza cu cele din Italia. Va mulge capre, va pleca în căutare de trufe şi va face ulei de măsline alături de chef-ul local David Skoko, care se ocupă de restaurantul Batelina din Banjole.