Mountain Dew lansează o serie de băuturi inspirate de gaming, destinate gamerilor

0
2314

Mountain Dew a fost multă vreme considerată băutura gamerilor, la fel de comună lângă joystick ca o pungă cu pufuleţi cu brânză sau un energizant Monster. Ei bine, mai nou Mountain Dew a scos o băutură specială pentru gameri. Se numeşte Mtn Dew Amp Game Fuel şi e disponibilă pentru început doar în SUA.

Brandul deţinut de Pepsico promite o băutură „optimizată pentru o experienţă de gaming unică”. Ambalajul este unul super aderent, capacul este resigilabil şi ingredientele ajută băutorul să fie mai alert. Mountain Dew mai promovase deja câteva băuturi ale sale drept ideale pentru gameri, inclusiv Kickstart, o băutură energizantă, dar şi variantele Code Red sau Ice ale sucului clasic.

Amp Game Fuel vine sub formă de cutie de 473 de ml, iar textura anti alunecare şi designul amintesc de un joystick şi alte accesorii de gaming. Cutiile pot fi resigilate, cu un capac special gândit de Xolution. Este mai uşor de deschis şi închis pentru sesiunile acelea lungi şi neîntrerupte de gaming. 4 variante de gust vor fi disponibile: Charged Cherry Burst, Charged Berry Blast şi Charged Tropical Strike, plus Charged Original DEW.

Ingredientele incluse aici ar creşte acurateţea şi atenţia, fiecare băutură conţinând 90 de mg de cafeină şi 90 de calorii doar. Debutul se soldează cu un parteneriat cu liga Call of Duty OpTic Gaming şi va implica promovarea băuturii la următoarele mari evenimente eSports. Marele debut are loc în ianuarie. Aşteptaţi-vă la un gust apropiat de cel al strugurilor albi, ceva aromă de yerba mate şi puterea cafeinei, plus dulceaţa siropului de fructoză.