Domino’s Pizza se oferă să îi aline foamea lui Iron Man în Avengers 4

0
1080

Cel mai viral clip din ultima vreme e clar trailerul pentru Avengers 4, zis şi Avengers: Endgame. În trailer îl vedem pe Tony Stark/Iron Man pe resturile abandonate ale unei nave, fiind la doar ore distanţă de a rămâne fără oxigen şi hrană. NASA a promis deja că îl va localiza într-o campanie de imagine recentă, iar acum intervine şi Domino’s Pizza.

Celebrul lanţ de pizerii a promis că odată ce Tony Stark e localizat de NASA, îi va trimite o pizza „în 30 de minute sau mai puţin”. Filmele Avengers nu sunt deloc străine de aluzii culinare, pentru că una dintre secvenţele de final din primul Avengers este cu Tony Stark, Hulk, Thor şi restul mâncând shaorma cu poftă. Şi Iron Man însuşi a tot apărut cu burgeri în diferite ipostaze, dar cu pizza nu prea.

Captain America nu se pretează la aşa ceva, iar Thor în afară de ambrozie, fripturi şi bere nu ştie mare lucru. Spider-Man e mai degrabă om de felie de pizza din New York sau Subway. Aşteptaţi-vă la multe alte campanii asociate lui Avengers 4, lucru previzibil pentru că Avengers 3 a generat încasări de 2 miliarde de dolari, deci e un fenomen uriaş.

Până una-alta, o livrare de pizza pe Staţia Spaţială ar face senzaţie…